Om oss

Vi har skapat www.whatpeople.org för att synliggöra lokalbefolkning som drabbats av olika projekt. Till exempel när miljön exploaterats. Vill du uppmärksamma områden i naturen som är värda att bevara? Är dricksvattnet i fara, är din utsikt förstörd, försvinner skogen, har du hittat giftigt skräp? I What Peoples Googlekarta kan du placera en kartnål och själv berätta.

What Peoples karta

Många gör ett fantastiskt jobb för att skydda naturen och vår planet. Det finns många webbsidor, facebookgrupper och lokalt förankrade grupper. Vi vill hjälpa människor att knyta samman lokala erfarenheter från olika platser. Därför lanserar vi What Peoples karta där alla kan skapa inlägg och visa vad som händer på en geografisk plats. Kartan ger överblick och ett ”helikopterperspektiv” där vi ser varandra från en geografisk position, ovanifrån. Vi börjar i Sverige.

Du kan bidra på flera sätt

Viktigast av allt, skriv ett inlägg i kartan! Läs vad andra skriver.

Följ vår facebooksida https://www.facebook.com/whatpeople/

Köp plagg och accessoarer från What Peoples kollektion. www.pionystudio.com/whatpeople

Ge ditt stöd genom att skicka ett valfritt bidrag till Swish: 1231913219 eller Bankgiro: 545-3678 (Skriv WP eller What People)

Eller kontakta oss via e-post om du vill hjälpa till med kompetens eller en annan insats. support@whatpeople.org


www.whatpeople.org är startat som ett konstprojekt av Piony Studio och drivs av ett team engagerade programmerare. Vi är oberoende, fria och arbetar ideellt för att kunna erbjuda denna plattform. Det är gratis att använda kartan och göra inlägg. Intäkter från försäljning samt bidrag som skickas till oss, går till driftkostnad och utveckling. Det gör att vi kan fortsätta erbjuda plattformen whatpeople.org gratis till alla. Det är frivilligt att donera (och du måste vara myndig eller ha målsmans godkännande).