Hjälp

Hitta information

I kartan kan du zooma in till geografiska platser och se vad andra har skrivit. Precis som i alla Googlekartor kan du göra kartan mindre och större med – och + tecknet, samt söka efter plats i sökfältet. Filtrera kategori genom att klicka på den gröna knappen och välj kartnål: Hotad plats, Motstånd eller Berättelse.

Läsa inlägg

Klicka på nålarna i kartan, inlägget öppnas och du kan läsa mer. Det kan även finnas länkar till webbsidor, artiklar och facebookgrupper i inläggen.

Skapa inlägg

Klicka på den orangefärgade knappen för att skapa ett nytt inlägg. Så kan du dela din information med andra.

Berätta

I formuläret skriver du rubrik/titel och en kort text. Lägg gärna in ett foto från platsen. Klicka i kartan där din nål ska placeras. Välj kategori för din kartnål. Berättelse: din egen upplevelse. Motstånd: information om lokalt aktiva grupper. Hotad Plats: vad som hänt eller är på väg att hända. Namn/alias kommer visas i inlägget. E-postadress behövs för administration, men visas inte i inlägget.

Publicera

I formuläret kryssar du i Acceptera villkoren längst ner och sen klickar du på den orangefärgade Publiceraknappen. OBS! Inlägget hamnar omedelbart i kartan.

Toppen nu syns ditt inlägg i What Peoples karta!

Dela länkar

Vill du dela länkar till webbsidor? Det går bra att skriva webbadress eller e-postadress i inläggets text. Om du vill få kontakt med andra, eller för att dela fördjupad information.

Radera inlägg

Vill du ta bort inlägg? Kontakta oss om du vill anmäla ett olämpligt inlägg eller för att ta bort dina uppgifter. support@whatpeople.com


What People i sociala kanaler – Vi ses på facebook och Instagram.